Tennis

VIDEO: Duits toptalent redt matchbal na rally van 49(!) slagen

VIDEO: Duits toptalent redt matchbal na rally van 49(!) slagen

Het Duitse toptalent Alexander Zverev moest het in zijn tweede ronde op het ATP-toernooi van Montréal opnemen tegen Richard Gasquet. En het werd een thriller van formaat tussen beide heren. Met als hoogtepunt: een rally van 49 slagen.

Alexander Zverev is één van de rijzende sterren op het ATP-ciruit. De boomlange Duitser is de nummer 8 van de wereld en moest het in zijn tweede ronde opnemen tegen de ervaren Richard Gasquet. Zverev pakte de eerste set met 6-3, de Fransman de tweede set met 4-6.

De derde en beslissende set draaide uit op een thriller van formaat. En daarin trok Zverev aan het langste eind. De Duitser kreeg bij 5-4 drie matchballen, maar Gasquet knokte zich opnieuw in de match. Bij 5-6 kreeg Gasquet op zijn beurt drie wedstrijdballen. Zverev werkte er al twee weg en daarna moest hij opnieuw het punt binnenhalen.

Het werd een rally van maar liefst 49 slagen. Het publiek in Montréal ging helemaal uit zijn dak. Uiteindelijk won Zverev de wedstrijd na een tiebreak, 7-6 (7/3). Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken duren.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.