Leven als een koning in LA én daten met wereldsterren: wat tegenstander Goffin opgaf om terug naar de top te komen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Leven als een koning in LA én daten met wereldsterren: wat tegenstander Goffin opgaf om terug naar de top te komen
Foto: © photonews

David Goffin neemt het in de kwartfinale van de Australian op tegen Grigor Dimitrov. De Bulgaar heeft naar eigen zeggen zijn wilde haren verloren en concentreert zich nu volledig op het tennis. We zijn benieuwd.

Dimitrov is een jaar jonger dan Goffin, maar leeft al het grootste deel van zijn tenniscarrière middenin de spotlights. Illustratie nodig? Zijn ex-vriendinnen zijn Serena Williams en Maria Sharapova. Nog niet genoeg? Momenteel is de Bulgaar samen (nu ja) met Nicole Sherzinger(foto), popster en ex van Lewis Hamilton.

Waarom vertellen we dat allemaal? Wel zijn flamboyante levensstijl deed het tennis van Baby-Federer geen deugd. Vorig jaar zakte hij zelfs richting plaats veertig op de ATP-ranking. Maar Goffin moet oppassen. Dimitrov heeft z'n leven naar eigen zeggen gebeterd.

Weg uit LA

Hij verhuisde van Los Angeles naar Monaco en ging harder én gerichter trainen. Het gevolg? Een eerste ATP-zege in 2,5 jaar in Brisbane. Dimitrov versloeg er overigens Raonic en Nadal, dat zegt genoeg. Goffin zal goed uit de hoek moeten komen om het huidige nummer 15 van de wereld te kloppen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws