Dag twee bij de mannen: Nadal en Djokovic door, Belgen trekken haalbare kaarten

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Dag twee bij de mannen: Nadal en Djokovic door, Belgen trekken haalbare kaarten

In de Australian Open zit bij de mannen de tweede wedstrijddag er al op. Grote verrassingen bleven uit, spektakel kregen we wél te zien.

Zo ging de wedstrijd tussen Karlovic en Zeballos door tot 22-20 in de vijfde set. Meer weten over die kraker? Dat kan hier. De toppers die in actie kwamen hebben overigens allemaal de eerste ronde overleefd. Rafael Nadal ging voorbij de Duitser Mayer in drie sets.

Novak Djokovic moest ook geen set toestaan aan de Spaanse kuitenbijter Verdasco, maar in set twee kwam er wel een tiebreak aan te pas. Net als zijn boezemvriend David Goffin plaatste ook de Oostenrijker Thiem zich voor de volgende ronde.

Haalbare kaarten

Ook de Fransen Simon en Monfils zijn er in de volgende ronde bij, net als de excentrieke Baghdatis. Zijn Russische tegenstander gaf in de tweede set op en zo kon de Cyprioot rustig ronde twee in wandelen.

Goffin neemt het op tegen Stepanek, het nummer 102 van de wereld intussen. Darcis heeft het iets lastiger met de Argentijn Schwartzmann, vorig jaar nog geklopt door Goffin in de Davis Cup.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws