Derde reekshoofd Muguruza uitgeschakeld op US Open

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Derde reekshoofd Muguruza uitgeschakeld op US Open

De US Open is voor de als derde geplaatste Garbine Muguruza uit Spanje al na twee rondes voorbij. Ze verloor woensdagnacht in New York na twee sets van de Letse Anastasija Sevestova: 7-5 6-4.

In de eerste ronde van de US Open had Roland Garros winnares Garbine Muguruza bijna twee uur nodig om onze landgenote Elise Mertens (WTA - 137) uit te schakelen met 2-6, 6-0 en 6-3. Maar in de tweede ronde zit het laatste Grand Slam toernooi van het jaar er voor het derde reekshoofd toch op. Ze verloor in twee sets van Anastasija Sevestova, het nummer 48 op de WTA-ranking.

Ook vijfde reekshoofd bij de mannen sneuvelt

Bij de mannen is het dan weer einde verhaal voor de als vijfde geplaatste Milos Raonic. De Candadese finalist van Wimbledon vloog eruit tegen de Amerikaanse kwalificatiespeler Ryan Harrison (ATP - 120) met 6-7 (4-7), 7-5, 7-5 en 6-1.

Raonic was één van de outsiders om de US Open te winnen. Hij haalde dit jaar de halve finale op de Australian Open en de finale van Wimbledon. Andy Murray was toen in beide duels te sterk voor de Canadees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws