Yanina Wickmayer heeft het lastig met de 'lockdown light'

Yanina Wickmayer heeft het lastig met de 'lockdown light'
Foto: © photonews

Voor een goede orde: België is niet volledig in lockdown. Al scheelt het wel niet veel. Enkel de meest essentiële verplaatsingen mogen nog gemaakt worden en de politie controleert er zelfs op. Afspreken met een aantal vrienden is er dus niet meer bij.

Daar heeft Yanina Wickmayer het best wel lastig mee, blijkt uit een post op haar Instagramaccount. Ze plaatste een foto met haar echtgenoot Jérôme Vanderzijl op en een drietal vrienden aan het terras van een restaurant. "Ik mis deze tijden", schrijft ze erbij. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Missing these times! #MissMyFriends #MissTheHugs #FacetimeEveryDay

Een bericht gedeeld door Yanina Wickmayer (@yaninawickmayer) op

Uit de hastags blijkt dat ze haar vrienden en hun knuffels mist en elke dag FaceTime gebruikt om in contact te blijven. Samen gaan dineren, gaat inderdaad niet meer. Naast het feit dat het niet meer toegelaten is om met meerdere personen samen te komen, zijn ook de restaurants gesloten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No tennis before June 7th💔 #OnHold #StayPositive #StrongerTogether #MissingTheGame

Een bericht gedeeld door Yanina Wickmayer (@yaninawickmayer) op

Wickmayer zal overigens ook niet snel meer in actie moeten komen op de tennisbaan, want het volledige gravelseizoen is geannuleerd. Verschillende maanden zonder tennis dus en ook dat doet haar zeer, staat in een eerdere post.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws