Bemelmans in de wolken: "Dit is één van mijn beste prestaties ooit"

Redactie
| 0 reacties
Bemelmans in de wolken: "Dit is één van mijn beste prestaties ooit"

Ruben Bemelmans plaatste zich woensdagavond voor het eerst in zijn carrière voor de derde ronde op Wimbledon. Zo staat de Limburger virtueel opnieuw in de top 100. Dat stemt hem uiteraard tevreden.

Bemelmans haalde ooit al de derde ronde op de US Open. Nu doet hij dat op Wimbledon. "Dit is één van mijn beste prestaties ooit, naast de US Open. Misschien is het hier nog een tikkeltje mooier, want dit is toch mijn favoriete toernooi", opent de speler. "Dit is zonder meer de ondergrond waarop mijn tennis het best tot zijn recht komt."

Top 100

Door zijn plek in de top 100 staat Bemelmans in principe ook op de hoofdtabel voor de US Open. "Dat is leuk. Ik had voor aanvang al gezegd dat dat één van mijn doelen was. Maar ik hoop nog hoger te geraken en daarbij is mijn toernooi nog niet gedaan, hé. Ik ga er morgen weer staan", klinkt het in HLN.

In de volgende ronde wacht de ervaren Kevin Anderson. "Een zeer goede grasspeler", weet Bemelmans. "Hij serveert supergoed en speelt agressief naar voren toe. Ik ben nu een beetje vermoeid, maar ik ga vrijdag 100 procent zijn. Het wordt een leuke ontmoeting", besluit de Limburger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws