Bemelmans op zijn hoede voor killer van Wawrinka

Redactie
| 0 reacties
Bemelmans op zijn hoede voor killer van Wawrinka
Foto: © photonews

Ruben Bemelmans overleefde met succes zijn eerste ronde op Wimbledon. In de tweede ronde leek een duel met Stanislas Wawrinka in de maak, maar die liet zich in de luren leggen door de jonge Rus Daniil Medvedev. Bemelmans is op zijn hoede.

Geen duel met de nummer drie van de wereld vandaag, maar wel één met Daniil Medvedev (ATP 49). De Rus is echter een talent. Hij haalde de kwartfinales in Queens en Rosmalen, vorige week stond hij nog bij de laatste vier in Eastbourne.

"We zijn elkaar nog niet veel tegengekomen, maar kennen elkaar wel van op het Challenger-circuit", doet Bemelmans zijn verhaal in HLN. "Ik weet dat Steve (Darcis) vorig jaar tegen hem heeft gespeeld in Orléans en ga hem dan ook wat advies vragen."

Zware match

Bemelmans weet dat het niet makkelijk wordt om de derde ronde te halen. "Dit wordt zeker en vast een zware match, want hij doet het goed op gras. Hij is jong, staat toch in de top 50 en versloeg hier Wawrinka", klinkt het nog. In een eventuele derde ronde wacht een duel met Kevin Anderson (ATP 42) of Andreas Seppi (ATP 87).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws