Bemelmans reageert na absolute stunt tegen Kyrgios en droomt al van meer

Redactie
| 0 reacties
Bemelmans reageert na absolute stunt tegen Kyrgios en droomt al van meer
Foto: © photonews

Ruben Bemelmans zorgde woensdagavond laat voor een absolute stunt door Nick Kyrgios uit de kwartfinales van de European Open te houden. De 29-jarige Limburger droomt nu van meer.

De eerste set draaide uit op een tiebreak en daarin trok Kyrgios (ATP 20) aan het langste eind. "De eerste set was vooral mijn opslag goed, maar die van hem nog beter. Ik had er weinig tegen in te brengen", aldus Bemelmans na afloop bij Sporza. "Door de goede opslagen was het misschien een beetje saai om naar te kijken."

Maar vanaf de tweede set werden de rollen omgedraaid. "Volgens mij kreeg hij last van zijn heup, want hij maakte pijnlijke grimassen. Zelf begon ik ook beter te retourneren, waardoor ik nog meer in de wedstrijd kwam. Ik voelde dat er iets mogelijk was als ik zo kon doorgaan."

Halve finale?

"De kwartfinales halen op een ATP-toernooi doet heel veel deugd. Maar nu wil ik zo ver mogelijk geraken. Ik begin al te dromen van de halve finales. Hier op zaterdag mogen spelen zou helemaal geweldig zijn", droomt Bemelmans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws