Geen extra Belgen op de hoofdtabel in Antwerpen, dit zijn de lotingen van Goffin, Darcis en Bemelmans

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Geen extra Belgen op de hoofdtabel in Antwerpen, dit zijn de lotingen van Goffin, Darcis en Bemelmans
Foto: © photonews

Er staan met David Goffin, Steve Darcis en Ruben Bemelmans reeds drie Belgen op de hoofdtabel van de European Open in Antwerpen. Zij kennen hun tegenstrever voor de eerste ronde. Drie andere landgenoten konden zich niet plaatsen voor de hoofdtabel.

Met Kimmer Coppejans (ATP 282), Arthur De Greef (ATP 146) en Zizou Bergs (ATP 1.482) stonden er nog drie Belgen in de kwalificaties. Coppejans ging na een driesetter met 4-6, 6-2 en 6-3 onderuit tegen de Italiaan Stefano Travaglia (ATP 133).

De jonge Zizou Bergs was dan weer niet opgewassen tegen de Griek Stefanos Tsitsipas (ATP 131) en ging kansloos onderuit met 6-0 en 6-3. De Greef verloor dan weer met 7-6 en 6-3 van de Franse speler Mathias Bourgue (ATP 151).

Goffin vrij, Duitsers voor Bemelmans en Darcis

De hoofdtabel dan. David Goffin (ATP 10) is vrij in de eerste ronde en neemt het daarna op tegen de winnaar van het duel tussen Florian Mayer en het jonge talent Frances Tiafoe. Steve Darcis (ATP 68) krijgt in zijn eerste ronde dan weer de Duitser Ced­rik-Marcel Stebe (ATP 80) tegenover zich.

Tenslotte staat ook Ruben Bemelmans (ATP 101) op de hoofdtabel. Hij gaat met - ook een Duitser - Peter Gojowczyk (ATP 69) de strijd aan voor een ticket in de tweede ronde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws