Alle finalisten, bij de mannen en vrouwen, bekend op hoog aangeschreven toernooi in Cincinnati

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Alle finalisten, bij de mannen en vrouwen, bekend op hoog aangeschreven toernooi in Cincinnati

Alle finalisten voor het ATP- en WTA-toernooi in het Amerikaanse Cincinnati zijn bekend. Bij de mannen wordt de finale een duel tussen Australische bad boy Nick Kyrgios en de Bulgaar Grigor Dimitrov.

Nick Kyrgios (ATP 23) neemt het in de finale op het Amerikaanse toernooi op tegen de Bulgaar Grigor Dimitrov (ATP 11). Kyrgios legde de Spanjaard David Ferrer (ATP 31) na twee tiebreaks over de knie: 7-6 (7/3) en 7-6 (7/4).

Dimitrov was dan weer - ook na twee tiebreaks - te sterk voor thuisspeler John Isner (ATP 19). De setstanden waren 7-6 (7/4) en 7-6 (12/10). En ook bij de vrouwen zijn de twee finalistes bekend. Simona Halep, de nummer twee van de wereld, ontmoet Wimbledon-winnares Garbine Muguruza (WTA 6).

Halep voor nummer één?

De Roemeense kende geen problemen met de Amerikaanse Sloane Stephens (WTA 151), 6-2 en 6-1. Garbine Muguruza (WTA 6) was in haar halve finale dan weer te sterk voor 's werelds nummer één en titelverdedigster Karolina Pliskova (WTA 1). Indien Halep aan het langste eind trekt, wordt ze de nieuwe nummer één van het vrouwentennis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws