Goffin stelt zijn doel voor Roland Garros en schuift drie namen naar voor als potentiële eindwinnaars

Redactie
| 2 reacties
Goffin stelt zijn doel voor Roland Garros en schuift drie namen naar voor als potentiële eindwinnaars

Maandag was David Goffin nog aanwezig op de presentatie van de European Open in Antwerpen. Onze landgenoot sloeg er een balletje met burgemeester Bart De Wever, maar deed dat met de nodige voorzichtigheid na een lichte blessure aan de adductoren.

"Ik voel me goed", opent Goffin. "Dinsdag ga ik voor het eerst opnieuw trainen nadat ik me de voorbije dagen laten verzorgen heb. Maar ik denk wel klaar te zijn voor Roland Garros. Mentaal zit het alleszins snor, want ik heb de voorbije weken veel wedstrijden gespeeld en veel zeges behaald."

Maar de Luikenaar bekijkt zichzelf niet als een kanshebber voor de eindzege in Parijs. "Ik favoriet? Nee, dat denk ik niet. Dan zou ik eerder voor de winnaars van de voorbije toernooien gaan: Alexander Zverev, Dominic Thiem en zeker Rafael Nadal. Maar ik denk wel bij de outsiders te horen", klinkt het in HLN.

"Sowieso vind ik dat ik als reekshoofd op de tweede week moet mikken"

Het doel is dus de tweede week halen op Roland Garros. "Sowieso vind ik dat ik als reekshoofd op de tweede week moet mikken. Daarna is er veel mogelijk, maar dat hangt af van de loting en welke tegenstanders die je dan treft. Ik hoop alleszins mijn kans te grijpen als ze zich voordoet", besluit Goffin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws