's Werelds nummer twee Novak Djokovic ziet zich genoodzaakt tot drastische beslissing na laatste nederlaag tegen David Goffin

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
's Werelds nummer twee Novak Djokovic ziet zich genoodzaakt tot drastische beslissing na laatste nederlaag tegen David Goffin

Opmerkelijk nieuws uit het kamp van de Servische toptennisser Novak Djokovic. De voormalige nummer één van de wereld heeft na de tegenvallende resultaten van de afgelopen maanden beslist om afscheid te nemen van zijn huidige staf.

Novak Djokovic werd op het ATP-toernooi van Monte Carlo in de kwartfinales gevloerd door onze landgenoot David Goffin (ATP 10). Na het toernooi in Monaco heeft de Serviër in onderling overleg beslist om de samenwerking met coach Marian Vajda, fitness coach Gebhard Phil Gritsch en fysiotherapeut Miljan Amanovic stop te zetten.

'Eeuwig dankbaar'

"Ik ben Marian, GG en Miljan voor eeuwig dankbaar", staat te lezen op de website van de tennisser. "Zonder hun steun had ik deze professionele hoogtepunten nooit beleefd. Ze hebben mij altijd gesteund en geholpen om mijn dromen te verwezenlijken."

Het was dus zeker geen eenvoudige beslissing voor Djokovic. "We voelden dat er nood was aan verandering. Ik ben erg dankbaar en trots op wat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Ze zijn mijn familie en dat zal nooit veranderen", besluit de Serviër.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws