Zwangere Serena Williams stelt fans gerust en komt met uitstekend nieuws

Redactie
| 0 reacties
Zwangere Serena Williams stelt fans gerust en komt met uitstekend nieuws

Serena Williams werd deze week opnieuw de nummer één van de wereld, maar lang zal ze niet van die status kunnen genieten. De Amerikaanse is al 20 weken zwanger en komt in 2017 niet meer in actie. Al had ze wél goed nieuws voor haar fans.

"Ik plan zeker en vast een comeback", liet Williams woensdag weten. "Ik ben nog niet klaar. Als Venus nog aan het tennissen is, dan kan ik dat ook. Het moederschap is een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Volgend jaar zit mijn baby in de tribune en hopelijk gaat hij voor mij supporteren."

Het was trouwens niet de bedoeling om al bekend te maken dat ze zwanger was. "Ik neem elke week een foto van mezelf, om te kijken hoever ik al ben. Normaal hou ik het goed bij, maar deze kwam op het verkeerde kanaal terecht", citeert HNB de jongste Williams.

Australian Open

Williams was dus ook al zwanger toen ze de Australian Open won. "Het was niet makkelijk", zegt ze daarover. "Je hoort dan allerlei verhalen over mensen die ziek, vermoeid of zenuwachtig worden. Maar zwanger of niet, ik wist dat ik verwacht werd dat toernooi te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws