Djokovic roept mogelijk excuus in voor verliespartij, maar komt ook met complimenten voor Goffin

Redactie
| 0 reacties
Djokovic roept mogelijk excuus in voor verliespartij, maar komt ook met complimenten voor Goffin

's Werelds nummer twee Novak Djokovic was in zijn kwartfinale op het ATP-toernooi van Monte Carlo niet opgewassen tegen onze landgenoot David Goffin. Na een indrukwekkende prestatie van de Luikenaar moest de Serviër zijn koffers pakken.

"Ik heb alles gedaan wat ik kon om goed te spelen", liet de voormalige nummer één van de wereld na afloop weten. "In het begin van de derde set heb ik helaas de kansen niet afgemaakt om een dubbele break te bekomen."

Djokovic kwam pas in de tweede set onder stoom. In de eerste set was hij werkelijk nergens, mede dankzij een sterke Goffin. "In het begin van de match had ik het moeilijk. Waarschijnlijk door de twee zware voorafgaande matchen. Maar langzaam kwam ik in de wedstrijd", citeert Sporza de Serviër.

'Snel en goed'

Tot slot had de Serviër ook nog enkele complimenten voor zijn tegenspeler. "David speelde heel goed. Hij is heel snel. Ik heb anderhalve set goed gespeeld na de eerste set, maar verloor dan mijn opslagspel en toen is de wedstrijd gekeerd", aldus Djokovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws