David Goffin en Rafael Nadal kennen tegenstander voor mogelijke finale op ATP-toernooi Monte Carlo

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
David Goffin en Rafael Nadal kennen tegenstander voor mogelijke finale op ATP-toernooi Monte Carlo

Op het ATP-toernooi van Monte Carlo is de eerste finalist een feit. De winnaar van het duel tussen Rafael Nadal en onze landgenoot David Goffin zal het opnemen tegen de Spanjaard Albert Ramos-Vinolas.

Ramos-Vinolas (ATP 23) nam na een driesetter de bovenhand van Lucas Pouille (ATP 17) en staat zo als eerste in de finale in Monaco. Ramos-Vinolas pakte de eerste set met 6-3. In de tweede set ging het lang gelijk op tussen beide spelers.

Bij 5-5 gaf de Spanjaard dan toch zijn opslag prijs en zo kon Pouille op zijn eigen service de tweede set binnenhalen en de bordjes in evenwicht hangen. Ramos-Vinolas was niet aangedaan door die tegenslag en brak al snel door de opslag van Pouille in de beslissende set.

Verzorging voor Pouille

Die laatste kreeg last aan de rug en moest even behandeld worden. Pouille zette zijn naam nog wel op het scorebord, maar kon nauwelijks nog iets inbrengen tegen een ontketende Ramos-Vinolas, die de set en de match met 6-1 won. In de finale wacht de winnaar van het duel tussen Rafael Nadal en David Goffin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws