Wickmayer en Zanevska naar kwartfinale in Boedapest

Redactie
| 0 reacties
Wickmayer en Zanevska naar kwartfinale in Boedapest

Yanina Wickmayer (WTA 60) heeft zich donderdag geplaats voor de kwartfinales van het WTA-toernooi van Boedapest. Wicky, het vijfde reekshoofd in Boedapest, rekende na één uur en 29 minuten in twee sets (6-4 en 6-2) af met de Russische Irina Khromacheva (WTA 92).

In de kwartfinales neemt Wickmayer het op tegen de Duitse Julia Goerges (WTA 56), het derde reekshoofd. Goerges rekende in twee keer 6-2 af met de Kroatische Donna Vekic (WTA 84). Woensdag schakelde Wickmayer in de eerste ronde de Bulgaarse Isabella Shinikova (WTA 92) uit. Kirsten Flipkens overleefde de eerste ronde in de Hongaarse hoofdstad niet. Zij moest de duimen leggen voor een andere Bulgaarse, Aliaksandra Sasnovich (WTA 123).

Maryna Zanevska sneuvelde in het enkelspel al in de kwalificaties, maar staat in het dubbelspel eveneens in de kwartfinales. Zanevska klopte woensdagavond, aan de zijde van Khromacheva, de Argentijns-Zwitserse tandem Maria Irigoyen en Xenia Knoll in twee sets (6-0 en 6-4). In de halve finales neemt het duo het op tegen het Servische koppel Aleksandra Krunic/Nina Stojanovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws