Russische ex-prof haalt uit: "1 op 10 is lesbisch in tenniswereld en Ferrer rookt een pakje per dag"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 8 reacties
Russische ex-prof haalt uit: "1 op 10 is lesbisch in tenniswereld en Ferrer rookt een pakje per dag"

In een gesprek met Eurosport heeft de Russische ex-tennisster Ekaterina Bychkova zwaar uitgehaald naar enkele van haar collega's. Zo had ze het onder meer over homoseksualiteit in het vrouwentennis en rokende en feestende spelers.

Bychkova hekelde het feit dat er zoveel vrouwen lesbisch zijn volgens haar. "Ik voelde me vaak heel oncomfortabel, omdat ze constant aan het staren waren naar mij", aldus de Russische. "Ik ben er zeker van dat 1 op 10 tennisspeelsters lesbisch is. Zo heb je onder meer Carla Suarez Navarro, Casey Dellacqua en Lisa Raymond."

Bychkova is ondertussen al even profspeelster af, want ze speelde al bijna een jaar geen wedstrijden meer. Ook over de mannen had ze heel wat te vertellen. "David Ferrer (foto) rookt een pakje sigaretten per dag. En enkele Belgische spelers waren aan het roken en drinken tijdens feestjes", klinkt het.

Fuifbeest Wawrinka

"Ik was verrast dat ze toch nog beter speelden dan mij", aldus Bychkova. Ook Stanislas Wawrinka werd bij naam genoemd. "Hij is een echt fuifbeest. Tijdens het toernooi van Sint-Petersburg heeft hij alle feestjes bijgewoond en speelde hij toch nog prima wedstrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws