Kapitein Johan Van Herck in zijn nopjes: "We zijn zeker niet kansloos"

Redactie
| 0 reacties
Kapitein Johan Van Herck in zijn nopjes: "We zijn zeker niet kansloos"

De Belgen mogen het begin april in hun kwartfinale van de Davis Cup opnemen tegen Italië. Kapitein Johan Van Herck is blij dat het Italië werd én niet een verre trip naar Argentinië.

Het verschil was groot. Ofwel moest België het thuis opnemen tegen Italië, ofwel stond het voor een verre trip naar Argentinië. "Dit is goed nieuws, al zag het er eerst niet naar uit dat Italië onze tegenstander zou worden", opent Johan Van Herck.

"Het was zenuwslopend om de wedstrijd te volgen. Op verplaatsing tegen Argentinië of thuis tegen Italië, dat is een groot verschil", aldus de kapitein bij Sporza. "We mogen heel blij zijn. Dit is een haalbare kaart en een mooie affiche, we zijn zeker niet kansloos. Ik hoop dan ook op een heksenketel."

"Ik zal eerst nog alle spelers contacteren, ook David Goffin"

Van Herck blijft wel in het ongewisse over de ondergrond in april. "Ik heb veel reacties gekregen na ons duel met Duitsland. Begin april willen we de spanning van de Daviscup opnieuw overbrengen op het publiek. We zullen in ieder geval ons best doen. Voor de ondergrond heb ik al een idee. Maar ik zal eerst nog alle spelers contacteren, ook David Goffin."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws