Nadal heeft niets dan lof voor Goffin: "Hij kan meestrijden voor de titel op Australian Open"

Redactie
| 2 reacties
Nadal heeft niets dan lof voor Goffin: "Hij kan meestrijden voor de titel op Australian Open"

Rafael Nadal probeert na een moeilijk 2016 opnieuw aan te sluiten bij de absolute top in het nieuwe seizoen. Maar de Spanjaard had in aanloop naar de Australian Open ook mooie woorden over onze landgenoot David Goffin.

Rafael Nadal voelt zich alleszins goed voor de eerste grandslam van het seizoen. "Ik heb anderhalve maand bijzonder hard getraind op Mallorca en dat heeft zijn vruchten afgeworpen in Abu Dhabi en Brisbane", opent Nadal. "Ik ben tevreden over mijn niveau op dit moment."

"Uiteraard weet ik niet of ik hier zal winnen, evenmin of ik titels zal pakken in Rotterdam, Acapulco, Indian Wells, Miami of Roland Garros. Hoe dan ook, als ik niet competitief zou zijn of zou vechten voor elk punt, zou ik nu thuis aan het golfen of het vissen zijn", citeert HLN de Spanjaard.

"Goffin is een echte topspeler geworden" - Rafael Nadal

Twee weken geleden was Nadal op het exhibitietoernooi van Abu Dhabi de betere van onze landgenoot David Goffin. Geen verrassing voor Nadal. "Niets verbaast me nog bij hem, want hij is een echte topspeler geworden. Hij staat niet voor niets 11e op de wereldranglijst. Goffin kan hier meestrijden voor de titel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws