David Goffin tankt vertrouwen in Melbourne: "Ik voel me goed"

Redactie
| 0 reacties
David Goffin tankt vertrouwen in Melbourne: "Ik voel me goed"

David Goffin heeft zich gekwalificeerd voor de finale van de Kooyong Classic, een demonstratietoernooi als voorbereiding op de Australian Open. Goffin rekende in twee sets af met thuisspeler Bernard Tomic en was achteraf tevreden over zijn prestatie.

De weersomstandigheden eisten wel zijn tol in Melbourne, waar het volle zomer is. "Het was warm en winderig en dat maakte het niet eenvoudig", zegt Goffin in HLN. "Ik ben tevreden over de manier waarop ik de match heb aangepakt. Mijn opslag liep vlot en ik retourneerde goed."

Voor Goffin is het demonstratietoernooi een prima voorbereiding op zijn eerste grote doel van het seizoen: de Australian Open. "Als Europeaan is het altijd aanpassen aan de weersomstandigheden in Melbourne", klinkt het.

"Ik hou de voorspellingen goed in de gaten, want de temperatuurschommelingen kunnen hier heftig zijn. Net voor de start van de Australian Open is het belangrijk dat ik twee wedstrijden op dezelfde ondergrond in de benen heb. Ik voel me goed", besluit Goffin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws