Boris Becker reageert na de breuk met Novak Djokovic: "Hij moet opnieuw harder gaan werken"

Redactie
| 1 reacties
Boris Becker reageert na de breuk met Novak Djokovic: "Hij moet opnieuw harder gaan werken"
Foto: © photonews

De Duitse tenniscoach Boris Becker heeft gereageerd op zijn breuk met de Serviër Novak Djokovic (ATP 2).

"Ik zal volgend jaar Novak's grootste fan zijn, maar hij moet nu eerst opnieuw harder gaan werken", liet 'Boem Boem Becker' optekenen bij Sky Sports. "Ik ben er zeker van dat Novak volgend jaar opnieuw helemaal aan de top staat."

"Het verlies in de Masters tegen Murray heeft hem pijn gedaan, net als het verlies van zijn nummer één-positie. Soms moet je ook eens het gevoel van verliezen meemaken. Novak had de afgelopen twee en een half jaar nauwelijks verloren. Ik ben er zeker van dat hij in topvorm terugkeert."

Toch plaatste Becker ook een kanttekening bij de mindere prestaties van Djokovic. "Hij moet opnieuw harder gaan werken. Novak wilde meer tijd besteden met zijn familie, waardoor hij minder scoorde op het veld. Successen behaal je niet door op een knopje te duwen of zomaar op een toernooi te verschijnen. Je moet er hard voor werken, want de concurrentie doet hetzelfde."

Djokovic en Becker besloten gisteren na drie jaar samenwerking een putn achter hun samenwerking te zetten. Djokovic zet volgend seizoen zijn samenwerking wel voort met zijn Servische mentor Marian Vajda en de afgelopen seizoen toegevoegde Spaanse mental coach Pepe Imaz.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws