Federer en Serena Williams slaan lucratief exhibitietoernooi in Azië over

Redactie
| 0 reacties
Federer en Serena Williams slaan lucratief exhibitietoernooi in Azië over

Roger Federer en Serena Williams komen niet in actie tijdens de International Premier League Tennis (IPTL), het lucratieve evenement in Azië voor huidige en gewezen tennistoppers.

De organisatie maakte vandaag bekend dat Federer en Williams de derde editie van de IPTL overslaan. Financiële redenen liggen daaraan ten grondslag. De 35-jarige Zwitser zou in het toernooi, waarin doorgaans veel geld te verdienen is, zijn rentree maken. Federer staat sinds juli aan de kant vanwege knieproblemen. Ook Serena Williams, de onttroonde nummer één bij de vrouwen, wilde in de IPTL weer wat ritme opdoen voor de start van het nieuwe seizoen. De 35-jarige Amerikaanse had haar deelname toegezegd, maar zo ver komt het niet.

"Ik heb aan Roger en Serena uitgelegd hoe de huidige economische situatie in India is", zei organisator Mahesh Bhupathi, die naar eigen zeggen niet weet hoeveel geld hij kan uitgeven. De deelnemers aan de IPTL zijn deze week neergestreken in Singapore, na de eerste speelronde van vorige week in Japan. Eind deze week volgt de finale in de Indiase stad Haiderabad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws