Vermoeide Darcis baalt: "Nog nooit zo slecht geserveerd in mijn carrière"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Vermoeide Darcis baalt: "Nog nooit zo slecht geserveerd in mijn carrière"

David Goffin is nog de enige landgenoot die overblijft op de European Open in Antwerpen. Steve Darcis werd donderdagavond uitgeschakeld door de Roemeen Marius Copil en zag zo een galamatch met Goffin door de neus geboord.

Darcis had in de eerste set nochtans kansen tegen de Roemeen. De Luikenaar mocht zelfs voor de set serveren, maar gaf het toch nog uit handen. "Het was een keerpunt in de wedstrijd", liet Darcis weten. "Ik voelde me nochtans erg goed. Ik was beter ondanks het feit dat ik slecht serveerde."

In de tweede set ging Copil op en over Darcis. "Hij stond een pak beter te serveren in die tweede set", gaat Darcis verder. "Maar zelf heb ik nog nooit zo slecht geserveerd in mijn carrière (een eerste opslagpercentage van onder 40%, nvdr)."

Steve Darcis kon één set meestrijden met Copil

"Ik kon bovendien geen effect zetten op de ballen, die hier catastrofaal zijn. Maar goed, ik mag het verlies daar niet op steken. Ik was niet goed, punt. Er resten me nu nog twee toernooien (Boedapest en Achental) en daarna neem ik vakantie. Ik ben erg moe, ondanks het feit dat ik weinig toernooien gespeeld heb", besluit Darcis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws