European Open op vrijdag: Alle kwartfinales én eerste reekshoofd Goffin op het menu

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
European Open op vrijdag: Alle kwartfinales én eerste reekshoofd Goffin op het menu

We zijn ondertussen al vier dagen ver op de European Open in Antwerpen. Vanaf vandaag staat er niets meer dan kwartfinales op het programma. Ook David Goffin komt dus opnieuw in actie.

Door het speelschema oogde het toch allemaal wat raar voor de aanwezige toeschouwers. Sommige spelers hadden al twee matchen in de benen voor sommigen hun eerste wedstrijd moesten afwerken. Maar vanaf vrijdag begint iedereen vanaf nul. Vrijdag staan de vier kwartfinales in het enkelspel op het programma.

De laatste Fransman in het toernooi, Richard Gasquet, neemt het op tegen de man in vorm van de laatste weken: Jan-Lennard Struff. De Duitser won het Challengertoernooi in Bergen en was in de vorige ronde te sterk voor Gilles Simon. De winnaar van het duel neemt het op tegen de Italiaan Andreas Seppi of de Brit Kyle Edmund.

Ook Goffin in actie

In een andere kwartfinale neemt eerste reekshoofd David Goffin het op tegen Marius Copil, in de vorige ronde nog te sterk voor Steve Darcis. De laatste kwartfinale gaat tussen Pablo Cuevas en de Argentijn Diego Schwartzman. Die laatste speelde Taylor Fritz en Nicolas Mahut al naar huis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws