Bad Boy Nick Kyrgios zegt met héél opvallende reden nu ook af voor Rotterdam

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Bad Boy Nick Kyrgios zegt met héél opvallende reden nu ook af voor Rotterdam

De laatste weken staat tennisser Nick Kyrgios in de spotlights, in negatieve zin dan toch. Na zijn wangedrag op het ATP-toernooi van Shanghai werd de Australiër een schorsing opgelegd. Volgend jaar blijft hij alvast weg in Rotterdam.

Nick Kyrgios kreeg van de ATP een schorsing van drie maanden omdat hij zich niet 100% ingezet had in zijn wedstrijd tegen Mischa Zverev in Shanghai. Maar als de Australiër bij een psycholoog zou langsgaan, zou de schorsing verminderd worden. En nu is er opnieuw wat ophef over Kyrgios.

NBA

In februari van volgend jaar zou de bad boy op de hoofdtabel staan van het ATP-toernooi van Rotterdam, maar Kygios heeft inmiddels afgezegd met een heel opvallende reden. Hij kan samen met Michael Jordan op het veld staan in een celebrity wedstrijd. Toernooidirecteur Richard Krajicek geeft een woordje uitleg daarover.

"Kyrgios is een grote NBA-fan en de kans om met Michael Jordan op een veld te staan is voor hem uniek. We hadden hem aan zijn woord kunnen houden, maar we denken dat het niet veel zin heeft om hem op de baan te zetten als hij niet 100% gemotiveerd is", klinkt het op de toernooiwebsite.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws