Darcis komt morgen in actie op European Open: "Ik denk dus dat ik wel een kans maak"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Darcis komt morgen in actie op European Open: "Ik denk dus dat ik wel een kans maak"

Deze week staat bij de mannen alles in het teken van de European Open in Antwerpen. David Goffin staat er op de hoofdtabel, maar ook Steve Darcis kreeg een wildcard van de organisatie.

In zijn eerste ronde komt Steve Darcis (ATP 120) uit tegen de Fransman Benoit Paire (ATP 42). Geen gemakkelijke loting dus, dat beseft ook onze landgenoot. "Het klopt dat de loting wel wat makkelijker had kunnen zijn. Maar ik zie ook heel wat andere spelers met een zware loting, dus in principe maakt het niet zo veel uit", klinkt het bij Darcis.

Revanche

De wedstrijd wordt woensdagavond afgewerkt. Beide spelers stonden al een keer tegenover elkaar en toen was Paire de betere van Darcis. "In Montpellier was die nederlaag tegen Paire niet helemaal terecht", gaat Darcis verder in HNB. "Ik denk dus dat ik wel een kans maak."

"Na enkele mindere wedstrijden heb ik een goeie trainingsweek achter de rug. Ik hoop dan ook op het terrein beterschap te zien. Dat zou leuk zijn, want er komen natuurlijk heel wat vrienden en familie kijken in Antwerpen", besluit Darcis. De winnaar van het duel neemt het in de tweede ronde op tegen Joao Sousa (ATP 33) of Marius Copil (ATP 198).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws