Kwartfinale is eindstation voor Goffin: landgenoot krijgt te maken met sterke Murray

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Kwartfinale is eindstation voor Goffin: landgenoot krijgt te maken met sterke Murray

David Goffin is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de halve finale op het ATP-toernooi van Shanghai. Onze landgenoot was in zijn kwartfinale niet opgewassen tegen een beresterke Andy Murray.

David Goffin (ATP 12) is de laatste weken sterk aan het spelen, getuige zijn finaleplek van vorige week in Tokio. Maar ook in Shanghai liep het vlot na winst tegen onder meer Gael Monfils en Juan Martin Del Potro. In de kwartfinale moest Goffin de degens kruisen met Andy Murray, de nummer twee van de wereld.

Murray ijzersterk

Goffin deed er alles aan om Murray het moeilijk te maken, maar de Schot pakte de eerste set met 6-2. De tweede set ging gelijk op en beide spelers hielden gelijke tred met elkaar. Maar in het zesde spelletje brak de Schot dan toch door de opslag van Goffin en was de veer gebroken.

Ook de tweede set werd met 6-2 verloren. Zo stoot Murray door naar de halve finale in Shanghai. We willen u toch nog één punt uit de eerste set aanbieden. Na een prachtige en lange rally trok Murray op heerlijke wijze een punt naar zich toe. Genieten!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws