Lof van voormalige nummer 4 van de wereld voor Goffin: "Hij is een fantastische speler"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Lof van voormalige nummer 4 van de wereld voor Goffin: "Hij is een fantastische speler"
Foto: © photonews

David Goffin had in de eerste ronde van het ATP-toernooi van Shangai de nodige moeite met Juan Martin Del Potro. De Argentijn is dan ook een voormalig winnaar van de US Open en ex-nummer 4 van de wereld. Del Potro had niets dan lof voor Goffin na de match.

Goffin bereikte vorige week nog de finale op het ATP-toernooi van Tokio, deze week staat hij na een zege tegen Del Potro in de tweede ronde in Shangai. "Goffin staat uitstekend te spelen", besefte ook zijn tegenspeler. "Vorige week speelde hij een finale. Hij is zo snel op de baseline. Ik vind hem een fantastische speler om tegenover te staan."

Zege uit handen gegeven

Nochtans stond Del Potro in set twee een set en 0-2 voor. "Vandaag had ik de zege wel binnen handbereik. Ik speelde een goeie match", citeert HNB de Argentijn die de laatste jaren met heel veel blessureleed te maken kreeg. De laatste maanden is hij echter opnieuw de oude en is hij opgeklommen tot nummer 63 van de wereld.

"Het is een mooi seizoen geweest. Na al mijn blessures probeer ik een zo goed mogelijke comeback te maken. Dit was maar een wedstrijd. Ik ben eigenlijk al tevreden dat ik aan het toernooi kan deelnemen", besluit een eerlijke Del Potro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws