Niet enkel Belgen bijten in het zand in Canada: Toppers naar huis

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Niet enkel Belgen bijten in het zand in Canada: Toppers naar huis

In Canada strijden de vrouwen en mannen van de tenniswereld nog steeds voor de Rogers Cup in respectievelijk Montréal en Toronto. Naast de exit van de Belgen werd het gisteravond en vannacht ook lastig voor enkele toppers.

Venus Williams onderuit

Bij de vrouwen namen we onder meer afscheid van Venus Williams. De derde ronde werd voor haar het eindpunt. Ze verloor in drie sets van de 21-jarige Madison Keys. Die treft in de kwartfinale Pavlyuchenkova. De Russische nam de maat van Radwanska, nog een klepper.

Ook thuisspeelster Eugénie Bouchard is er niet meer bij. Zij verloor verrassend van Kucova, die eerder ook Wickmayer uitschakelde. Kucova neemt het op tegen de Britse Johanna Konta. In de andere kwartfinales krijgen we Halep tegen Kuznetsova en Kerber tegen Kasatkina.

Djokovic en Raonic zonder problemen

Bij de mannen verloor enkel Tomic verrassend van de Zuid-Afrikaan Kevin Anderson. Anderson komt in de kwartfinale tegen Stan Wawrinka. Monfils, die Goffin uitschakelde, treft thuisspeler Raonic. Die had geen medelijden met Donaldson.

Djokovic verzekerde zich tegen Stepanek ook makkelijk van de kwartfinales, daar krijgt hij met Berdych een moeilijkere klus. De overige kwartfinale is er één tussen Dimitrov en Kei Nishikori.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws