Volgende tegenstander van Goffin vol lof: "Die jongen is als een muur"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Volgende tegenstander van Goffin vol lof: "Die jongen is als een muur"

David Goffin had zaterdag heel wat moeite om Nicolas Almagro te elimineren, maar 'mission accomplished' uiteindelijk. Onze landgenoot staat in de achtste finales en neemt het daarin op tegen Ernests Gulbis. De Let profiteerde van de opgave van Tsonga om door te stoten.

"Het is nooit leuk om op die manier te winnen", bekent Gulbis. "Ik zit in met Tsonga. Het is bovendien niet de eerste keer dat hem dit overkomt. Ik heb de laatste tijd zelf veel last gehad van blessures. Zodra je jezelf niet optimaal meer verzorgt, betaal je de prijs."

"Momenteel gaat het goed, maar uit die wedstrijd tegen Tsonga kan ik natuurlijk weinig conclusies trekken. We waren amper begonnen", aldus Gulbis, die in de achtste finales Goffin tegenkomt. Geen onbekende, want beide spelers trainden al samen en namen het al twee keer tegen elkaar op.

Een muur

In de onderlinge tussenstand staat het 1-1 gelijk. "De laatste keer op training slaagde ik er niet in om hem te verslaan. Die jongens is als een muur", citeert Het Nieuwsblad de Let. "En ik denk dat hij graag tegenstanders heeft die doorslagen en tegen die muur spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws