Wickmayer 'in zee' met Clijsters, maar... "Ik ben geen prioriteit voor Kim"

Redactie
| 0 reacties
Wickmayer 'in zee' met Clijsters, maar... "Ik ben geen prioriteit voor Kim"

Yanina Wickmayer is momenteel aan een moeilijk seizoen bezig. Maandag begint ze aan haar avontuur op Wimbledon met een wedstrijd tegen Kateryna Bondarenko (WTA 112). Op papier dus een haalbaar treffen.

Na de tegenvallende resultaten brak Wickmayer recent nog met haar coach. Op Wimbledon zal Kim Clijsters er zijn om haar te begeleiden. "Na Roland Garros hebben we een paar keer gepraat en heeft Kim me gezegd dat ze sowieso in Londen aanwezig ging zijn en dat ze me wel wilde helpen als het paste", opent Wickmayer.

Geen professionele relatie

"Pas op, dit is absoluut geen professionele relatie. Ik ben geen prioriteit voor haar. Zij begrijpt ook dat het soms gewoon niet zo leuk is om zo'n toernooi alleen af te werken, ik ben gewoon superblij dat ze er voor me is. Kim is altijd een soort van mentor geweest voor mij. Zij is iemand die ook in mijn leven geregeld klaar staat met advies."

Wickmayer denkt dus heel wat te kunnen opsteken van de ervaring van Clijsters. "Zij heeft uiteindelijk op alle gebied veel meer ervaring dan mij. En als je zonder mama bent opgegroeid, dan is het fijn om een vrouw te hebben die je af en toe wat raad kan geven", besluit Wickmayer in HLN.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws