Hommeles op Roland Garros: "Fans meegenomen in mijn wereld" versus "In welke wereld leeft ze?"

Hommeles op Roland Garros: "Fans meegenomen in mijn wereld" versus "In welke wereld leeft ze?"
Foto: © photonews

"Ik heb de fans meegenomen in mijn wereld", aldus Alizé Cornet na de wedstrijd tegen Tatjana Maria. "Ik weet niet in wat voor wereld zij leeft", aldus het venijnige antwoord van de Duitse. Erg vriendelijk ging het er niet aan toe na een serieus stukje toneel.

Cornet schakelde eerder op Roland Garros al Kirsten Flipkens uit, maar de wedstrijd tegen Tatjana Maria werd een epische strijd van bijna 3 uur. Met de nodige show, want Cornet haalde alle truken van de foor boven.

Geblesseerd als ze was liet ze de kinesist meermaals opdraven om haar te helpen, na een gewonnen punt strompelde ze met vreugdekreten verder, bij een verloren punt leek de wereld haar te zwaar.

Na de match dankte Cornet dan ook de fans op Court 2, die haar hadden geholpen om de wedstrijd te winnen. Terwijl de Duitse tegenstander zich vooral afvroeg in welke wereld ze leefde.

"Het is niet de eerste keer dat ze zo'n stukje toneel speelt", gaf die aan. En ze was er duidelijk niet over te spreken tijdens en na de match ook. Een handshake vol hartelijkheid kwam er niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws